Våra jobbcoacher jobbar med olika tekniker.

Våra jobbcoacher jobbar med olika tekniker.

Våra jobbcoacher jobbar med olika tekniker och verktyg för att du ska känna dig trygg.

Våra jobbcoacher jobbar med olika tekniker så att våra deltagare ska komma i rätt riktning med sitt arbetssökande. Vi vill att du ska kunna nå dina mål på ett effektfullt sätt.

Jobbcoachen hjälper också deltagaren att ta ansvar i sitt arbetssökande.
Det kan vara att skriva CV, personligt brev eller en jobbansökan.

Vi startar nu upp webbaserade utbildningar, möten och föreläsningar inom viktiga områden.

Tillsammans tränar vi inför kommande anställningsintervjuer med olika intervjutekniker. Allt för att du som deltagare ska känna dig så bekväm som möjligt inför arbetsintervjun. Det finns lite olika tekniker att använda och allt är individuellt anpassad.

I vår ljusa lokal i Malmö finns en varm gemenskap och en trygghet för våra deltagare.

Vår vision är att du snabbt ska få ett arbete eller komma till den utbildning du önskar så fort som möjligt.

Ibland kan det kännas tufft att varit arbetslös en längre tid och din jobbcoach finns till för att hjälpa dig att komma över mentala hinder.
Vi peppar och motiverar dig att hitta ett nytt jobb så fort som möjligt. Bollar tankar och idéer med varandra, stöttar och utmanar dig för att du som deltagare ska förstå att din kreativa inre potential betyder oerhört mycket och som kan leda dig till jobb eller utbildning fortare än du trodde.
Det handlar om förtoende mellan dig som deltagare och din jobbcoach, tillsammans kortar vi din väg till sökandet efter arbete.

Ibland kanske man funderar mycket på vilka rättigheter eller skyldigheter man har som arbetslös. Vilka blanketter man ska fylla i. Har man skriv eller språksvårigheter så finns våra jobbcoacher där som stöd för dig och hjälper dig igenom alla dina frågor och funderingar.

Vi skapar grunden till trygghet och du som deltagare ska kunna känna förtroende för oss, för vi är här för din skull och tillsammans arbetar vi på ett strategiskt sätt så att du ska kunna få ett arbete så fort som möjligt.
Du kanske till och med funderat på att vidareutbilda dig, då finns våra yrkes – och studievägledare till för dig.
Vi lyssnar på vad du har för drömmar och visioner och tillsammans ska vi nå dina mål.