Om oss

Arbete & Utveckling i Sverige arbetar med arbetsmarknadsfrågor.
Vi har tagit fram ett eget och unikt arbetssätt där prioriteringen är nytänkande och kreativitet som genomsyras av hög kvalité.
Inom stöd och matchning fokuserar vi på företagskontakter och varje individs unika situation.

Vi erbjuder alla våra deltagare individuellt anpassat stöd med fokus på varaktiga lösningar.
Vårt uppdrag och vår ambition är att du ska nå arbete eller utbildning så snabbt som möjligt.

Våra handledare har bred erfarenhet av jobbcoachning, företagskontakter, arbete med nyanlända, rehabilitering och marknadsföring. Med den breda kunskapen vi har arbetar vi tillsammans på ett effektivt och strukturerat sätt genom att ge dig de verktyg du behöver att nå ut på arbetsmarknaden.
Vi erbjuder dig datorkunskap och som deltagare får du tillgång till webinarier (föreläsning online), workshops och rekryteringsträffar där du även får möjlighet att delta i speedmeeting med företagare som är i behov av fler medarbetare.

Aun Abbas – Jobbcoach och handledare inom Stöd & Matchning

Handledare för deltagare inom Arbetsförmedlingens tjänst Stöd & Matchning. Aun har de senaste 15 åren arbetat inom jobbcoachning, rekrytering, arbete med nyanlända, rehabilitering och marknadsföring. Har även erfarenhet av lager, vård, städ och försäljning.

Tel: 072-328 98 81

E-post: aun@utvecklingsverige.se

Mona Radwan – Jobbcoach och handledare inom Stöd & Matchning

En handledare med en stark bakgrund inom lärande och personlig utveckling. Brinner för att vägleda och hjälpa individer att nå sina mål. Fokuserar på möjligheterna i varje situation och är övertygad att passion och ett gott leende går längre än vad de flesta tror.

Tel: 076-004 74 77

E-post: mona@utvecklingsverige.se

Mohamed Yassin Hassan – Handledare

En handledare som har en kandidatexamen i Arbetsvetenskap och därmed ett stort intresse för allt som har med arbetslivet att göra. Har även gedigen erfarenhet av att arbeta med individer som har varierande förutsättningar i samhället.

mohamed@utvecklingsverige.se

Alexandra Foschi– Studie- och yrkesvägledare

Nyexaminerad studie- och yrkesvägledare som har hand om rekrytering, SYV-verksamheten och stödjer vid marknadsföringen. Har ett brinnande intresse för utbildning och arbetsmarknaden, och letar ständigt efter ny kunskap som kan gynna andra. Arbetar som SYV motiverande och lösningsfokuserat för att hjälpa individen hitta och sträva efter sina mål. Positivitet, engagemang och förståelse  är alltid grunden i arbetssättet.

E-post: alexadra@utvecklingsverige.se

Susannah Jaxbo– Projektledare & Koordinator

Har lång arbetslivserfarenhet från en rad skilda branscher men främst inom media och utbildning. Har de senaste åren anlitats av olika fristående aktörer som arbetat med att erbjuda tjänster inom olika arbetsrelaterade områden såsom: jobbcoaching och vägledning. Gillar att bidra till att människor får växa och blomma personligt och professionellt.

E-post: susannah@utvecklingsverige.se

Tala Khaled – Rekryterare

Utåtriktad rekryterare med stark övertalningsförmåga, bra känsla för service och karriärvägledning. Studerar vid tillfället beteende och psykologi vid Lunds Universitet och brinner för att arbeta med människor. Med en långgående arbetsmoral och ett gott humör hittar hon lösningar på alla sortens problem. 

tala@utvecklingsverige.se

Sharif R – Marknadsföringsansvarig

Marknadsföring, digital marknadsföring, marknadsanalys

Har sedan tidigare arbetat med allt möjligt, är besatt av tillväxt och utveckling av organisationer. Sharif är för tillfället inne på sin sista termin i Lunds Universitet där han studerar ekonomi. Med en stark bakgrund inom marknadsanalys och annonsering, ser han till att främja företaget på bästa sätt!

Hafidh Hassan – grundaren & ägaren

Universitetslärare i matematik och databasutvecklare med lång erfarenhet av entreprenörskap. Hafidh är en inspiratör som avsätter tid och pengar på nytänkande och ger utrymme för sina medarbetare att vara kreativa. Hafidh har även stort intresse för kultur- och samhällsfrågor.

info@utvecklingsverige.se